Eksplozija u pulskom naselju Šijani

SNAŽNA eksplozija za sada još neutvrđene eksplozivne naprave čula se jutros oko 6,30 sati u pulskom naselju Šijani, na parkiralištu ispred nebodera u Koparskoj ulici 33, izvijestila je glasnogovornica Policijske uprave istarske Štefanija Prosenjak Žumber.

Dodala je da u eksploziji nitko nije ozlijeđen, ali je oštećeno šest automobila.

Još uvijek nije poznato tko je i zašto jutros u Puli u naselju Šijani na parkiralištu nebodera u Koparskoj 33 aktivirao eksplozivnu napravu i pucao iz vatrenog oružja jer, kako je rekla glasnogovornica PU istarske Štefanija Prosenjak Žumber, još traje očevid i vode se obavijesni razgovori s brojnim svjedocima i mogućim osumnjičenicima.

U jutrošnjoj eksploziji nitko nije ozlijeđen, ali je oštećeno nekoliko vozila.

Županijski državni odvjetnik Vlatko Nuić u izjavi za novinare kazao je kako se poduzimaju intenzivne mjere da se pronađe počinitelj.

´U ovom trenutku mogu reći samo to da će županijsko državno odvjetništvo od suda tražiti strogo procesuiranje počinitelja jer je takvim dijelima ugrožena sigurnost građana i njihova imovina´, izjavio je Vlatko Nuić. On nije htio niti potvrditi, niti opovrgnuti informaciju da je riječ o sukobu narkomafije u Puli.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara