Eno Zjakić s Burazovićevim tijelom u nedjelju navečer stigao u Ankaru

OSJEČKI pogrebni prijevoznik Eno Zjakić nakon što je jučer poslijepodne preuzeo tijelo u Iraku ubijenog Burazovića, u nedjelju oko 19 sati po našem vremenu stigao je u pratnji hrvatskog izaslanstva vanjskih poslova u Ankaru, izjavila je za Hinu supruga osječkog prijevoznika Eva Zjakić.

Dodala je kako se u nedjelju navečer čula sa suprugom koji je izvijestio da je sve u redu te da će unatoč ponudama da prespavaju u Ankari najvjerojatnije još u noći krenuti za Istanbul.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Suprug mi je rekao", kazala je, "da i u Istanbulu moraju ishodovati neke potrebne papire a onda preko Bugarske i Srbije kreću za Hrvatsku".

Rekla je kako supruga u Osijeku očekuje tek u srijedu, no da će biti jako sretna ako dođe prije. "I njemu i meni je drago što će ipak uspjeti obitelji ubijenog Burazovića predati tijelo jer bi bilo strašno pored tuge koja ih je zadesila živjeti u saznanju da je njihov pokojnik u nekoj grobnici u dalekom svijetu", rekla je. "Ovih tjedan dana kako mi je suprug na putu odužili su se kao vječnost a najviše mi je žao što nismo zajedno proslavili sinov 18. rođendan", kazala je Eva Zjakić.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara