Filmski pokušaj ubojstva bacanjem žrtve u Savu

PO UZORU na kriminalističke filmove dvojica su policiji nepoznatih muškaraca presrela i na silu odvela 25-godišnjeg mladića kojeg su, iz njima poznatog razloga, odlučili baciti sa metalnog željezničkog mosta u rijeku Savu.

Policijska uprava zagrebačka, koja slučaj tretira kao pokušaj ubojstva, priopćile je da se događaj zbio jučer oko 8.30 sati na području Peščenice, na Radničkoj cesti, na željezničkom mostu.

Dvojica muškaraca su oko 8 sati dočekali 25-godišnjaka ispred njegove zgrade i na silu ga posjeli u "Opel Kadett" bez registracijskih oznaka kojim su se dovezli na žrtvinu adresu.

Nakon toga su se odvezli do mosta, izvukli žrtvu iz vozila i bez previše riječi ga gurnuli s visine od oko 15 metara u Savu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

25-godišnjak je pad uspio preživjeti, te je nekako doplivao do obale na kojoj mu je pomogao nepoznati muškarac, javlja PUZ. Dvojac iz "Opela" je pak ubrzo pobjegao sa mosta.

Nedugo nakon događaja stigla je Hitna pomoć koja je 25-godišnjaka prebacila u KBC Zagreb gdje je zadržan na intenzivnoj njezi radi pothlađenosti tijela.

Krim obrada slučaja još traje, a protiv počinitelja ovog zlodjela slijede kaznene prijave.

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara