Foto i video: Pogledajte kako će izgledati prva hrvatska Ikea

Foto i video: Ikea

PRIJE kraja 2012. u okolici Zagreba trebala bi se otvoriti prva Ikeina trgovina u Hrvatskoj. Da je projekt daleko odmakao, vidljivo je i po promotivnom materijalu koji je objavljen na službenim internetskih stranica Ikeinog hrvatskog centra, a na kojima je već sada vidljivo kako će prva hrvatska Ikea izgledati.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Zagreb Istok, hvale se iz Ikee, bit će najveći trgovački centar u Hrvatsku. Osim Ikeine robne kuće, centar će ugostiti i najraznolikije svjetske modne marke, odnosno trgovine. U sklopu Centra nalazit će se preko 320 trgovina, uključujući hipermarket, vodeće modne marke, trgovine kućanskih uređaja i namještaja, knjiga i glazbe, velika trgovina elektronike, sportske opreme, zabavni sadržaji za cijelu obitelj te restorani i kafići.

Dizajn centra temelji se na temama iz prirode, a iz Ikee ističu da će se ovim dizajnom u Hrvatskoj postaviti novi standardi. Atrij površine od oko 2.000 m2 predstavljat će glavni ulaz u trgovački centar i Ikea robnu kuću, koja je u potpunosti integrirana s Centrom. "Zagreb Istok će predstavljati ugodno, opuštajuće i uzbudljivo mjesto za kupovinu za cijelu obitelj", poručuju iz Ikee.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara