Foto: Radi se punom parom da bi stanovnici Novog Zagreba što prije dobili grijanje i toplu vodu

Foto: Radi se punom parom da bi stanovnici Novog Zagreba što prije dobili grijanje i toplu vodu

Foto: Boris Kovačev/Cropix

ZBOG puknuća magistralnog vrelovoda na križanju Ulice grada Chicaga i Miševečke ulice, potrošači HEP-Toplinarstva, njih oko 30 tisuća, u naseljima Središće, Zapruđe, Sopot, Utrine, Sloboština, Travno, Dugave, Jakuševec, Siget i Trnsko neće imati grijanja i tople vode danas od šest sati ujutro do kasnih popodnevnih sati, kada se očekuje završetak sanacije puknuća, priopćeno je jučer iz HEP-a čiji su radnici cijelu noć radili kako bi što prije dijelovi Novog Zagreba dobili grijanje i toplu vodu.

HEP moli za strpljenje i razumijevanje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzrok puknuća ovog magistralnog vrelovoda su njegova starost približno 30 godina te oštećenje vrelovodne cijevi zbog utjecaja soli i agresivnih sredstava kojima se tretiraju prometnice.

"Djelatnici HEP-Toplinarstva su organizirali sanaciju puknuća vrelovodne cijevi na način da se svi pripremni radovi obave u noći s utorka na srijedu, kako bi obustava isporuke toplinske energije trajala što kraće. HEP-Toplinarstvo ovim putem moli sve novozagrebačke potrošače koji neće imati grijanja i tople vode za strpljenje i razumijevanje", priopćio je HEP.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara