Fotografije mrtve Anne Nicole Smith ipak prave

Fotografije mrtve Anne Nicole Smith ipak prave

SLIKE mrtve Anne Nicole Smith, snimljene neposredno nakon njene smrti, koje su se pojavile na naslovnici američkog tabloida National Enquirer su ipak prave, tvrdi New York Post.

Iako je iz uredništva tabloida stigla vijest da su slike ispod naslova "Anna Nicole: Posljednja fotografija!" rezultat obrade u Photoshopu, New York Post tvrdi da to nije istina. U Postu stoji kako su urednici National Enquirera iskoristili Photoshop kao prikladno objašnjenje da ne bi morali objasniti odakle im slike, što bi sigurno rezultiralo otkazima u mrtvačnici.

"Slike su prave. Slikane su mobitelom kad je njeno tijelo odvedeno u mrtvačnicu. Urednici Enquirera morali su izjaviti kako su lažne da bi zaštitili svoj izvor, koji im je prodao fotografije s obzirom da je samo nekoliko ljudi imalo pristup tijelu. Da se saznalo da su slike prave, to bi sigurno rezultiralo otkazom onog tko je odgovoran", tvrdi izvor blizak redakciji Enquirera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako ipak ispada da je netko na posljednjoj fotografiji mrtve Playboyjeve zečice zaradio poprilične novce, zaključuje New York Post.

Web stranice National Enquirera, na kojima je slika bila dostupna, nakon ovog otkrića su odjednom prestale raditi, odnosno stoji da su u izradi, a i ostali mediji su sporne slike uklonili sa svojih servera.

P.V.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara