Gadafi je financirao predsjedničku kampanju Nicolasa Sarkozyja?

Foto: AFP

SIN libijskog vođe Moamera Gadafija zatražio je od "klauna", francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, da im vrati novac koji je navodno korišten za financiranje njegove predsjedničke kampanje 2007. godine.

Seif al-Islam je kazao za Euronews da su spremni otkriti sve detalje toga posla. "Sarkozy prvo mora vratiti sav novac koji je uzeo od Libije za financiranje svoje izborne kampanje", kazao je Gadafijev sin.

"Sarkozy je poludio"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo ga financirali i imamo sve detalje koje smo spremni objaviti. Prva stvar koju želimo da napravi taj klaun je da libijskom narodu vrati novac", dodao je Seif te još jednom zaprijetio da imaju dokumente iz banke i druge dokumente o transferu novca te da će ih ubrzo objaviti. Francuski predsjednik negira sve ove optužbe.

Jučer je Moamer Gadafi rekao da je njegov "dobar prijatelj" Sarkozy "poludio". "On je moj prijatelj, no mislim da je poludio. On pati od psihičkih bolesti", kazao je Gadafi na njemačkoj televiziji te dodao kako to potvrđuju ljudi koji rade s francuskim predsjednikom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara