Gamerski prijenosnik iz Toshibe

TOSHIBA je predstavila svoj moćni prijenosnik Satellite WXW namijenjen zaljubljenicima u igre i omogućila im mobilnost igranja.

Kao što je i poznato, ovakva vrsta prijenosnih računala ne spada u "laku kategoriju", a nova je Toshiba opremljena vrhunskim komponentama. Wide screen monitor od 17 inča razlučivosti 1680X1050 piksela te hard disk od 120 GB u RAID polju utječu i na masu i na dimenzije.

Za kvalitetan grafički prikaz najnovijih igara brine se GeForce 8700M GT grafička kartica u SLI načinu rada koja daje vrhunske performanse te će se igrači pomiriti sa velikim dimenzijama i masom.

Ugrađivati će se procesor Intel Core 2 Duo T7300 baziran na Intelovoj mobilnoj platformi Santa Rosa, a kucati će na 2,0Ghz, ugrađena je DDR2 memorija od 1GB, a maksimalno je moguće ugraditi 4GB. Uz takve ugrađene komponente i mogućnosti koje one mogu pružiti za očekivati je slabo trajanje baterije od samo jednog sata. Kako računala ovakve namjene spadaju u specifičnu skupinu, takva je i cijena koja će biti oko 1900 eura.

V.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara