Germanwings nudi 250.000 zrakoplovnih karata po 1 euro

U SKLOPU jedne od svojih najvećih promotivnih akcija, niskotarifna zrakoplovna kompanija Germanwings sutra će ponuditi 250.000 zrakoplovnih karata po cijeni od 1 eura. Takse i pristojbe nisu uključene u cijenu karte, a one iznose od 18,13 do maksimalnih 46,45 eura.

Promotivna akcija počinje sutra, 19. travnja u 18:00 sati i traje do 22. travnja u 23:59 sati, a povoljne karte mogu se kupiti na internet stranici www.germanwings.com ili pozivom na telefonski broj 01/4562-123. Vrijeme putovanja za koji se kupuju karte mora biti između 6. svibnja i 30. lipnja 2007.

Ovom akcijom Germanwings dokazuje da je uvjerljivo najpovoljnija njemačka aviokompanija. U akciji sudjeluju sve zemlje prema kojim tvrtka prometuje. Tako se aviokarte po cijeni od 1 eura mogu kupiti i za letove iz Zagreba, Splita i iz Zadra prema četiri destinacije u Njemačkoj. To je idealna prilika da se posjete gradovi u Njemačkoj ili kombinira putovanje prema 60 drugih europskih gradova do kojih Germanwings prometuje.

"Surfajte umjesto da stojite u redu! Izbjegnite gubljenje vremena u putničkim agencijama te kupite povoljnu zrakoplovnu kartu putem interneta. Prednost naše promotivne akcije je da putnici preko internet stranica mogu saznati je li željeni let slobodan i odmah rezervirati karte. Nakon rezervacije je samo potrebno ispisati broj karte, i javiti se prije polaska na 'check-in' u zračnoj luci.“ - izjavio je Thomas Winkelmann, glasnogovornik Uprave kompanije Germanwings.

Winkelmann je također komentirao i rezultate poslovanja za protekli mjesec: "Tijekom ožujka smo ostvarili sjajne rezultate. Prevezavši preko 600.000 putnika, Germanwings je premašio prošlogodišnje rezultate za isti mjesec za 7.4 posto. Također je i popunjenost letova bila povećana na 83.3 posto što je impresivna brojka prema tržišnim standardima. Ožujak je bio veliki uspjeh.“

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara