Germanwings uvodi povoljne letove za Zagreb i Split

Njemačka zrakoplovna kompanija Germanwings od ovoga ljeta uvodi redovite letove po niskim cijenama i za Hrvatsku.

Tako 26. lipnja počinju letovi na liniji Koeln/Bonn - Zagreb, a od 26. srpnja i na liniji Koeln/Bonn - Split i obratno. Zrakoplovi Germanwingsa će iz Zagreba tri puta tjedno - utorkom, četvrtkom i subotom u 15,05 sati polijetati za Koeln/Bonn, a istim danima u 17,20 sati i iz Koelna i Bonna za Zagreb. Letovi na liniji Koeln/Bonn - Split također će se odvijati tri puta tjedno, a dani će biti određeni naknadno.

Letovi za Hrvatsku ulaze u ljetni plan letenja Germanwingsa, koji je na snazi do kraja listopada. Kako je za Hinu izjavio glasnogovornik Germanwingsa Heinz Joachim Sch?ttes, linije će biti uvedene i u zimski red letenja ako se za njih pokaže dovoljan interes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Direktor Germanwingsa Klein izjavio je da je uvođenje letova za Hrvatsku dio strategije povezivanja metropola novih članica Europske unije sa zapadnom Europom.

Najniža cijena karte iznosi 19 eura u jednom smjeru, u što su uključeni svi porezi i pristojbe, a cijena se mijenja ovisno o trenutku kupnje. Putnici koji prvi kupe kartu dobivaju i najpovoljniju cijenu, a ona se povećava ovisno o kontingentu i približavanju datuma leta. Letovi se mogu rezervirati i kupiti preko interneta, a prodaja je počela u petak, 7. svibnja, u 16 sati. Putnici iz Hrvatske karte će moći platiti kreditnim karticama.

(Hina)xnkre ybs

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara