Glavaš nudi 1000 kuna za odgovor s kime se Faber još sastao

BRANIMIR GLAVAŠ na svojoj internet stranici nudi novčanu nagradu za točan odgovor na pitanje s kime se još (osim Radoslava Arambašića, op.a.) načelnik osječke policije Vladimir Faber sastao jučer u 11 sati u restoranu na "Copaccabani."

Na njegovoj internet stranici objavljene su i fotografije Vladimira Fabera i svjedoka obrane Radoslava Arambašića na, kako piše, brifingu na dan svjedočenja. O fotografijama i "brifingu" danas je ujutro govorio Glavašev odvjetnik na press konferenciji.

Tko točno odgovori na postavljeno pitanje, vlasnik portala će ga nagraditi s 1.000 kuna. Ako i ne primi točan odgovor, Glavaš će ga svejedno uskoro objaviti na svojoj stranici.

Glavašev odvjetnik Dražen Matijević danas ujutro je na novinskoj konferenciji prozvao Vladimira Fabera zbog utjecanja na prvotni iskaz Gordane Getoš-Magdić, te na njenog bivšeg odvjetnika Radoslava Arambašića.

Novinarima su također pokazane fotografije sa sastanka Arambašić-Faber koji se održao jučer oko 14,30, samo nekoliko sati nakon Arambašićevog pojavljivanja pred istražnim sucem Marijem Kovačem, koji vodi predistražni postupak protiv Branimira Glavaša za slučaj "Selotejp".

PU Osječko-baranjska odmah se oglasila priopćenjem u kojem piše da je istina da se "Radoslav Arabmašić sastao s načelnikom Faberom na javnom mjestu u poznatom ugostiteljskom objektu na području Tvrđe". Arambašić je, kažu, Faberu izrazio zahvalnost zbog nedavnog rješavanja slučaja otmice svoga sina.

V.Š../J.D. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara