Glavaš: Ostajem predsjednik NK Osijek

Glavaš: Ostajem predsjednik NK Osijek

"NEKA predsjednik osječkog Gradskog vijeća Anto Đapić i gradonačelnik Gordan Matković podnesu ostavke ako neka od kriminalnih afera u gradu uskoro dobije rasplet u obliku kaznenih progona određenih osoba. No, ja neću odstupiti s mjesta predsjednika Nogometnog kluba Osijek, kao ni jedan drugi član uprave kluba", rekao je danas Branimir Glavaš pred osječkim novinarima odgovarajući na jučerašnji javni poziv Đapića da odstupi s mjesta čelnog čovjeka osječkog nogometnog kluba kako bi se obavila privatizacija.

Anto Đapić: Glavaš mora izaći iz NK Osijek prije privatizacije

Glavaš zaključuje kako je jučerašnji napad na klub zapravo dio kampanje iza koje stoji čelnik HSP-a Đapić, a krajnji cilj bio bi preuzimanje kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko neće odstupiti iz kluba, a Đapić je pucao 'u prazno'. Uostalom, Đapiću je ovakav potez bio potreban kako bi zamaglio stanje u Osijeku, budući da se upravo ovih dana raspliću, po njega, vrlo neugodne afere", rekao je Glavaš pred novinarima dodajući kako bi eventualni neuspjeh privatizacije kluba, imao za krajnji cilj stečaj i prelazak u najniži rang natjecanja.

M.M.
Foto: Arhiva (Montaža)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara