Glavaš sumnja u slučajnost jutrošnje prometne nezgode

PREDSJEDNIK Hrvatskoga demokratskog sabora Slavonije i Baranje (HDSBB), i nekadašnji HDZ-ov političar, Branimir Glavaš izrazio je danas sumnju u to da je jutrošnja prometna nezgoda kod Đakova u kojoj su lakše ozljeđeni on i trojica njegovih suputnika bila sasvim slučajna.

"Volio bih vjerovati da je to uistinu bilo slučajno" - rekao je Glavaš na press konferenciji održanoj povodom današnjeg osnivanja inicijativnog odbora za osnutak HDSBB-a za Brodsko-posavsku županiju.

Za komentar ove izjave zamolili smo gospodina Glavaša u izravnom telefonskom razgovoru u kojemu je on Indexu ponovio svoju izjavu dodajući kako mu je čudno što je manji teretni kamion prepriječio cestu pod 90 stupnjeva baš na tom dijelu ceste na kojem je došlo do nezgode.

Glavaš nije želio nagađati o tome tko bi i iz kojih razloga želio inscenirati prometnu nezgodu, dodajući kako nema ništa više reći o incidentu osim sumnje koju je prethodno izrazio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Išli smo iz Osijeka prema Đakovu i iza Širokog Polja u djeliću sekunde izbjegli direktan sudar, i završili u kanalu" - rekao je Glavaš dodajući da su on i njegovi suputnici, osječko-baranjski župan Krešimir Bubalo, te članovi HDSSB-a Mato Radeljić i Nedeljko Bosanac, pretrpjeli minimalne ozljede dok je vozilo "škoda octavia" prilično oštećeno.

Čelništvo HDSSB-a danas je u Slavonski Brod putovalo na osnivanje inicijativnog odbora za osnutak HDSSB-a, a skup je počeo s dvadesetak minuta zakašnjenja zbog spomenute nezgode.

Za predsjednika odbora izabran je nekadašnji slavonsko-brodski gradonačelnik i potpredsjednik Hrvatskoga bloka Jozo Meter.

Na konferenciji za novinare predsjednik HDSSB-a Branimir Glavaš je rekao da je to udruga građana koja okuplja ljude Slavonije i Baranje različite političke orijentacije i opredijeljenosti i različitih nacionalnosti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara