Glavašev odvjetnik brani sina tajkuna Žužića

NOVI BRANITELJ Hrvoja Žužića, odvjetnik Ante Madunić, u razgovoru za Index izjavio je kako se obrane sina vlasnika "Soliduma" prihvatio iz profesionalnih, ali i osobnih razloga.

"Obitelj Žužić poznajem dugi niz godina, njihov sam obiteljski prijatelj. Hrvoja znam od kada je bio klinac", rekao je Madunić osvrnuvši se na današnji dolazak njegovog branjenika u lisicama na sud.

"Ja sam to prvi puta u životu vidio, da dečka od 20-ak godina dovode u lisicama. On je mladi student, primjerenog ponašanja u zatvoru i taj je postupak sramota", ogorčen je odvjetnik.

"Lakše je braniti Glavaša nego Žužića"

Madunić uz Žužića ima i još jednog poznatog branjenika, Glavaša, no smatra kako će bez problema moći voditi oba slučaja.

"Mislim da će mi čak biti, uvjetno rečeno, lakše braniti gospodina Glavaša nego Žužića i to samo zbog medijske fame oko tog slučaja. Mediji su razapeli Hrvoja i očito je kako nekome smeta njegov otac, sin će odgovarati za pogreške svog oca i sve prometne nesreće u Hrvatskoj", izjavio je Madunić.

Smatra kako se suđenje pretvorilo u linč i da time nije ostvareno Žužićevo temeljno pravo na pravično suđenje jer, kako je rekao, sve kazne ovog svijeta idu na teret Hrvoja Žužića.

Upitan misli li da će Žužićeva izjava kako se osjeća krivim biti olakotna okolnost u ovom slučaju, Madunić je odgovorio da bi to svakako trebalo tako biti, no više ni u što nije siguran.

J.Da.
Foto: Cropress.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara