Glavašević o ulasku u SDP: Sve je otišlo kvragu, svoju borbu moram učiniti efikasnijom

Glavašević o ulasku u SDP: Sve je otišlo kvragu, svoju borbu moram učiniti efikasnijom

Foto: FAH

TEHNIČKI ministar branitelja Predrag Matić, njegov pomoćnik Bojan Glavašević te ministar pravosuđa na odlasku Orsat Miljenić učlanili su se u SDP, potvrdio je jučer šef SDP-a Zoran Milanović.

Bojan Glavašević učlanjenje u stranku komentirao je jučer putem Twittera.

"Što da vam kažem, obećali su besplatne čokolade svaki tjedan", napisao je Glavašević na Twitteru.

 
U nešto ozbiljnijem tonu, za N1 televiziju Glavašević je izjavio kako se na ovakav potez odlučio jer je "borba protiv govora mržnje lakša u timu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Mislim da su se stvari promijenile i da su politika i stanje u Hrvatskoj otišlo kvragu do te mjere, da je moju borbu za vrijednosti za koje se zalažem, za koje se borim i istupam do sada potrebno učiniti efikasnijom. A nastavit ću se boriti protiv fašizacija društva i govora mržnje. Odluka da se učlanim je pala jer mislim da je borba u timu lakša, jer politika jest, na kraju dana, timski rad - zajedno se borimo da Hrvatska bude bolje mjesto za život", kazao je Glavašević.

Predrag Matić se u stranku učlanio jer se, kako kaže, želi aktivnije uključiti u rad SDP-a.

"Trenutno nismo u poziciji za sastavljanje Vlade, ali nakon iskustva u Ministarstvu i Uredu predsjednika, vjerujem da imam što reći i na taj način doprinijeti boljitku društva, što sam se trudio prethodnih godina", obrazlaže Matić.

I Glavašević i Matić podržavaju Zorana Milanovića, ali pozdravljaju i odluku Zlatka Komadine da se kandidira na unutarstranačkim izbori.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara