Glavni hrvatski teoretičar zavjere postaje novi alkarski vojvoda?

MIRKA NORCA, koji u glinskom zatvoru izdržava kaznu zbog ratnih zločina počinjenih u Gospiću, na mjestu alkarskog vojvode mogao bi zamijeniti umirovljeni general Davor Domazet Lošo. U Viteškom alkarskom društvu razmišljaju da prema članku 20 Statuta udruge smijene zatvorenog alkarskog vojvodu.

Kako doznaje Globus, nasljednici Mirka Norca mogli bi biti brigadir Ante Vučić, direktor Croatiakontrole Ivo Delonga ili umirovljeni admiral Domazet.

Kandidat Domazet ima potporu vrlo utjecajnog fra Mirka Marića, koji je bio gvardijan sinjskog franjevačkog samostana, a ima velik utjecaj na predsjednika VAD-a Matu Jukića. Ivo Delonga pripada Sanaderovoj struji koja je, navodno, među alkarima vrlo popularna, a brigadir Vučić ima podršku branitelja i HVIDRA-e koji se u posljednje vrijeme masovno učlanjuju u društvo alkara kako bi ga mogli podržati.

Mato Jukić je u Međugorju alkarima poručio da paze jer da je "unutrašnji neprijatelj" u njihovim redovima, iako nije precizirao na koga točno misli.

Posjetimo, umirovljeni admiral i bivši načelnik Glavnog stožera HV, Davor Domazet Lošo nedavno je objavio knjigu "Gospodari kaosa", u kojoj tvrdi da organizirana skupina nastoji zavladati cijelim svijetom iskorjenjujući kršćanstvo i duhovnost.

Domazet je svoju knjigu nedavno predstavio u Rijeci, ustvrdivši da je Rijeku odabrao za predstavljanje svoje nove knjige jer je to, po njegovu mišljenju, mjesto gdje će započeti krizno razdoblje koje završiti na području Filipina. Domazet je ustvrdio da je i pokojni papa Ivan Pavao II iz istog razloga odabrao Rijeku za svoje petodnevno boravište 2003. godine.

Domazet je rekao da u svojoj novoj knjizi iznosi tvrdnju da ta skupina ljudi, koju on naziva "deterministima", želi izazavati niz upravljanih kriza od jugoistočne Europe do jugoistočne Azije koje će završiti svjetskim ratom.

Po Domazetu, novi opći i konačni rat vodit će se između "determinista" i ljudi koji vjeruju da je Bog stvoritelj svega. Domazet predviđa da će taj rat početi 2025., da će trajati 30 godina te da će nakon njega, kako je rekao, svijetom zavladati Kraljevstvo Božje.

Objasnio je da "deterministi" ne vjeruju ni u šta, već im je jedini cilj stjecanje materijalnog bogatstva i ovladavanje svijetom i to uništenjem duhovnosti, odnosno kršćanstva i Crkve. U njihovoj jezgri su tri osobe, no one nisu poznate javnosti jer se ne pojavljuju u medijima niti se otvoreno bave politikom, rekao je Domazet.

Iznio je svoju tezu da su i nacizam i komunizam proizvod "determinista", u namjeri uništenja kršćanstva, a ista je skupina, po Domazetu, stajala i iza agresije na Hrvatsku 1990-tih.

U sadašnjem razdoblju vlada globalni neoliberalizam koji nastoji sve relativizirati, a u tome se "deterministi" služe kao oružjem medijima i novinarstvom, rekao je Domazet.

CNN je utvrda "determinista", kojima je zasmetala iskazana bliskost Hrvata s papom Ivanom Pavlom II, pa oni, rekao je, stoje i iza tvrdnje novinarke CNN-a Christiane Amanpour da je "po nekim mišljenjima kardinal Stepinac bio blizak ustaškom pokretu".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara