Golubović pokušao samoubojstvo u zatvoru

Golubović pokušao samoubojstvo u zatvoru

Tekst: I.Ka.
Foto: Press

ALEKSANDAR Kristijan Golubović, koji je nedavno uhićen zbog sumnje da je trgovao narkoticima, pokušao je samoubojstvo u pritvoru u Beogradu. Golubovića je, pretpostavlja se, najviše pogodilo što je pritvorena i njegova 60-godišnja majka Milanka. Kristijan i Milanka su smješteni u odvojene ćelije u pritvorskim prostorijama beogradske policije.

"Tijekom cijele večeri on je dozivao majku iz svoje ćelije. Izgleda da ga je užasno pogodilo što je i ona uhićena zbog njegovih gluposti", kažu svjedoci, a prenose Vesti. "Bolje da sam abortirala nego tebe što sam rodila", bio je odgovor njegove majke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golubović je tražio od čuvara još jedan pokrivač zbog hladnoće i oni su mu udovoljili. Sve je izgledalo normalno, dok u jednom trenutku stražari nisu čuli lupanje o vrata i zidove ćelije. Čuvari su ušli u ćeliju u kojoj se nalazio i našli Golubovića kako visi. Naime, objesio se pokrivačem. Pozvana je hitna pomoć, koja je ubrzo stigla i uspjeli su ga spasiti.

Golubović je jedan od preživjelih iz kultne knjige i filma Vidimo se u čitulji, ali i osoba koja ima možda i najduži robijaških staž u Srbiji. Zatvorske kazne izdržavao je u Grčkoj i Srbiji, a prije godinu dana pušten je iz zatvora u Požarevcu, gdje je izdržao kaznu od četiri godine zbog iznude 3.000 eura i kilogram zlatnog nakita od jednog bračnog para.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara