Goran Granić primio izraelskog veleposlanika

POTPREDSJEDNIK hrvatske vlade Goran Granić primio je u srijedu izraelskog veleposlanika u Hrvatskoj Davida Granita, priopćio je vladin ured za odnose s javnošću.

Osvrnuvši se na dobre političke odnose između Izraela i Hrvatske, sugovornici su razgovarali o unapređenju gospodarskih odnosa na razini razmjene iskustava i stručnih znanja te ulaganja, kaže se u priopćenju.

Veleposlanik Granit je izrazio želju da se započeti projekti ulaganja što prije realiziraju, te naglasio kako među izraelskim poslovnim ljudima postoji veliko zanimanje za ulaganjem u Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Granić je rekao kako Hrvatska priželjkuje pojačanu suradnju na području znanosti i visoke tehnologije te očekuje više izraelskih ulaganja u Hrvatskoj, kaže se u priopćenju.

Granit je govorio o političkoj situaciji u Izraelu i predstojećim izborima. Sugovornici su također razgovarali o stanju na Bliskom istoku i području jugoistočne Europe.

Granić je naglasio kako je od posjeta hrvatskog izaslanstva Izraelu u kolovozu 2000. počela nova era u odnosima dvije zemlje. On je rekao kako vlada podupire do sada započete i buduće zajedničke projekte te dodao kako je potrebno pojačano se usredotočiti na konkretne projekte koji na najbolji mogući način mogu unaprijediti međusobne odnose dvije zemlje, kaže se u priopćenju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara