Goran Kanić na čelu Tehnomobila

NA MJESTO izvršnog direktora tvrtke Tehnomobil imenovan je Goran Kanić što je logičan je slijed ambicija tvrtke za ostvarenjima novih poslovnih ciljeva - dodatnim proširenjem tvrtke, učvršćenjem vodeće pozicije u regiji, kao i novim poslovnim akvizicijama, navodi se u priopćenju.

Desetogodišnju karijeru u Tehnomobilu Kanić je, nakon završenog Fakulteta elektrotehnike i računarstva, započeo kao voditelj projekta, a svoju poslovnu spretnost i kompetentnost pokazao je vrlo brzim napretkom u tvrtki. Na mjesto izvršnog direktora dolazi sa pozicije direktora sektora prodaje i marketinga. Trenutno je na poslijediplomskom studiju poslovnog upravljanja "Diploma Study in Management", također na zagrebačkom FER-u.

Hrvoje Novosel, novi financijski direktor, također dolazi iz Tehnomobila, u kojem je, po završetku Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, karijeru započeo 2004. kao financijski referent. Trenutno svoja stručna znanja usavršava na poslijediplomskom studiju računovodstva, revizije i financija na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu.

Posljednja, ali ne i najmanje važna novost iz Tehnomobila je otvaranje novog ureda u Rijeci. Velik potencijal Primorja i Istre, kao i brojni projekti na kojima kompanija u tom području radi, dodatno su ubrzali odluku Uprave  za otvaranjem ureda i u ovom dijelu Hrvatske. Uz urede u Zagrebu, Osijeku i Splitu, ured u Rijeci omogućit će znatno bolju pokrivenost, kao i fleksibilniji i jednostavniji angažman tvrtke na brojnim lokalnim projektima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara