Goran Stantić na čelu Megatrenda

ZA NOVOG predsjednika Uprave tvrtke Megatrend imenovan je Goran Stantić, koji na tu poziciju dolazi s mjesta tehničkog direktora tvrtke. Uprava tvrtke Megatrend se sada sastoji od tri člana te su u njoj osim Stantića, Ivo Matijević i Ivan Miljan.

Dosadašnji predsjednik Uprave Gordan Kolak, napušta tvrtku. Od svog dolaska u Megatrend Kolak je pokrenuo proces strateškog planiranja i transformacije društava grupe Megatrend. Kako je taj posao realiziran, Kolak je svoju karijeru odlučio nastaviti u novom okruženju.

"U 2007. godini nastaviti ćemo transformaciju u poduzećima grupe poštivajući kvalitete i vrijednosti temeljem kojih se Megatrend razvijao. Usredotočit ćemo naše snage na razvoj ponude proizvoda i usluga poslovnih rješenja i distribucije IT opreme i na ispunjavanje ambicioznih poslovnih ciljeva koji su pred nama"- kazao je Stantić preuzimajući novu dužnost predsjednika Uprave Megatrenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Megatrend je na hrvatskom tržištu prisutan 17 godina, a osim u Zagrebu ima urede u Splitu, Beogradu i Sarajevu. U 2005. godini Megatrend je bio sedma domaća IT tvrtka po prihodima, koji su premašili 200 milijuna kuna. Na tržištu računalne distribucije, Megatrend je iste godine u Hrvatskoj zauzeo četvrtu poziciju.

Dvije tvrtke; Megatrend d.o.o. i Megatrend poslovna rješenja d.o.o. danas zapošljavaju sedamdesetak stručnjaka, a do kraja godine očekuje se porast broja zaposlenih.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara