Gotovinini odvjetnici pozvali političare da se klone skupljanja politikanskih bodova

OPUNOMOĆENI zastupnici generala Ante Gotovine danas su osobno, kao i u ime njegove obitelji, reagirali na učestalo korištenje njegovoga imena i trenutne situacije u političke svrhe i pozvali političare da se posvete omogućavanju rješavanja Gotovinine situacije, a ne skupljanju jeftinih pa i politikanskih bodova.

"General Gotovina nikada se nije bavio politikom niti mu je politika ikada u životu bila cilj. Zbog politike i nažalost sveprisutnoga politikanstva, general Gotovina i je optužen od Haaškog suda na temelju falsificiranih dokumenata koji su političkom, a ne pravnom voljom, dostavljeni Tužiteljstvu toga suda.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga i ovim putem pozivamo sve dobronamjerne političare da se posvete omogućavanju pravnoga rješavanja slučaja generala Gotovine, a ne skupljanju jeftinih pa i politikantskih bodova na neutemeljenoj drugoj optužnici protiv generala Gotovine.

Ujedno se ograđujemo od svih povezivanja bilo obitelji generala Gotovine bilo nas odvjetničkoga tima generala Gotovine s bilo kojom političkom opcijom" navodi se u priopćenju kojeg su potpisali branitelji generala Gotovine Luka Mišetić, Ante Vukorepa, Ivo Farčić, Marijan Pedišić i Marin Ivanović.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara