Gradonačelnica Pavić obišla raskrižje Avenija V. Holjevca i Dubrovnik

ZAGREBAČKA gradonačelnica Vlasta Pavić obišla je danas križanje Avenije Većeslava Holjevca i Avenije Dubrovnik na kojem se u tijeku završni radovi na asfaltiranju.

Gradonačelnica Pavić je izrazila zadovoljstvo što se to vitalno prometno raskrižje obnavlja, ali i negodovala što se rekonstrukcija obavlja baš u tjednu pred početak školske godine, kad se Zagrepčani vraćaju s godišnjih odmora. "Posao je mogao biti pomaknut 20 dana ranije, jer za to nije bilo nikakvih zapreka", rekla je gradonačelnica dodajući kako osobno nije znala za takvu odluku s kojom su, tvrdi, iznenađeni i u Gradskom uredu za izgradnju grada.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djelatnici tvrtke "Zagrebačke ceste" danas postavljaju završni sloj asfalta, pa će, nakon sušenja koje će potrajati cijelu noć, sutra ujutro obnovljeno raskrižje biti pušteno u promet.

Zbog radova na tom raskrižju vozači su preusmjeravani alternativnim pravcima, a pritom su nastajali prometne gužve u kojima su se našli vozači iz Velike Gorice, Velike i Male Mlake te novozagrebačkih četvrti.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara