Gradonačelnik u prekršaju: Policija će prijaviti Keruma za parkiranje pred rodilištem

Gradonačelnik u prekršaju: Policija će prijaviti Keruma za parkiranje pred rodilištem

Tekst: Dragan Miljuš
Foto: Duje Klarić / Cropix

SPLITSKI gradonačelnik Željko Kerum morat će, kako stvari stoje, olakšati lisnicu za nekih 500 kuna. Naime, policija je konačno utvrdila da je Kerum počinio prekršaj, ostavivši jednog od svojih metalnih ljubimaca na mjestu na kojem parkiranje nije dozvoljeno.

Konkretno, radi se o prostoru pred novim splitskim rodilištem. Jasno je istaknut prometni znak zabrane parkiranja, a na fotografiji se vide i Kerum i njegova admiralska BMW sedmica. Istina, nije se dugo na zabranjenom mjestu zadržao, no dovoljno da ga prijave. Policija kao svjedoka kani pozvati autora fotografije Antu Čizmića iz agencije Cropix. Moraju i s njim još popričati da ne bi ispalo da je netko fotku "smontirao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik uvijek u žurbi oko Fani

Konačno se tako splitski gradonačelnik našao na udaru zakona, kad je riječ o parkiranju. A parkira zaista gdje mu padne na pamet. Sedmica pred rodilište i na rivu, Ferrari pred Banovinu...  Kerum kao pravi legalist, protiv kazne za parkiranje nema ništa. Platit će, ako treba, ponovio je ne jednom. A i zgodno opravdanje je uvijek imao. "Vidite ljude u autima pod rotacijom. Voze u zabranjenom smjeru. Pa normalno, ljudi imaju posla", pojasnio je Kerum zašto je bahat kad parkira.

No, nekako se kod njega taj žurni posao uvijek svede na Fani. BMW se morao ostaviti nasred rive, jer je gradonačelnikova cura bila u visokom stupnju trudnoće. Da se ne umara se previše, limuzina je morala čekati što bliže. Slično je bilo i pred rodilištem, tad je žurnost bila apsolutna...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara