Grmoja na Facebooku ismijava HDZ i SDP, pogledajte što im je poručio

Grmoja na Facebooku ismijava HDZ i SDP, pogledajte što im je poručio

Foto: FAH

NIKOLA GRMOJA, bliski suradnik čelnika Mosta Bože Petrova, objavio je na svom Facebook profilu "molbu teleoperaterima", u kojoj ismijava dvije najveće stranke.

"Most nezavisnih lista moli teleoperatere da sve pozive HDZa ili SDPa prema članovima i simpatizerima Mosta budu preusmjereni na telefonsku sekretaricu sa sljedećom porukom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HDZ - poslali ste već toliko poruka o preslagivanju da predlažemo promjenu naziva vaše stranke u HPZ (Hrvatska preslagivačka zajednica). I svaki put ste od Mosta dobili isti odgovor: Ne, hvala! Ako vam padne na pamet još neka ideja preslagivanja slobodno unaprijed recite medijima da smo opet rekli NE. Tek toliko da mi ne moramo demantirati tuđe spinove.

SDP - Više puta ste ponovili da je vaša namjera bila osigurati biračima izbore u srpnju, tako da ih poštedite mukotrpnog izlaska i gnjavaže oko birališta. Ne trebate brinuti da će Most izdati birače i do tada nešto sklepati s HDZom, jer Most samo želi da oni dobiju stvarnu šansu sudjelovanja na izborima u mjesecu kad su kod kuće. Vi birače ne trebate, jer ste već podijelili i ministarstva i 100 fotelja svojim partnerima ( barem tako kaže Jambo) a da niste ni pričekali glasove birača. Ako ne osvojite dovoljno zastupničkih poklonjenih mjesta, čiju kvotu ćete tada žrtvovati? Svoju ili kvotu svojih partnera? Birači bi trebali znati je li i vaša stranka slučajno promijenila svoje ime u SPP (stranka podijeljenih pozicija).

Most nezavisnih lista neće se ni s kim igrati nikakvog preslagivanja, niti će radi apetita stranaka zvanih 1% sutra ičijem partneru koji se samostalno ne usudi izaći pred birače ispunjavati loto želje na štetu državnog proračuna", napisao je Grmoja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara