Grobovi Dražena i Ene izgovor za osobni sukob njihovih obitelji?

Grobovi Dražena i Ene izgovor za osobni sukob njihovih obitelji?

JOSIP RADELJAK i Biserka Petrović navodno su se sukobili oko grobova košarkaške legende Dražena Petrovića i glumice Ene Begović. Tu vijest potvrdila je i ravnateljica Gradskih groblja Željka Ćosić, iako medijima nije htjela u detalje objasniti o čemu se radi.

Radeljak je, naime, osim četiri vrlo snažna reflektora na bor preko puta groba svoje preminule supruge postavio i kameru, što se nikako nije svidjelo roditeljima pokojnog Dražena Petrovića, čiji grob se nalazi u neposrednoj blizini.

Iako je Željka Ćosić u proteklih mjesec dana dva puta pismenim putem zatražila od Radeljaka da ukloni kameru, on to još uvijek nije učinio.

"Radeljak nema dozvolu za postavljanje kamere, a prema zakonu neovlašteno snimanje je zabranjeno. Tužno je da se takve stvari događaju tamo gdje im nije mjesto." - kazala je Ćosić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Jutarnji list piše kako Radeljak ima potrebnu dozvolu Grada za postavljanje reflektora, izgleda kako se ovdje ipak radi o osobnom sukobu obitelji Petrović i Radeljaka, što je istaknula i glumica Mia Begović, sestra pokojne Ene.

"Nekom možda smeta što je moja seka ondje pokopana. Žao mi je što se to događa jer su i Ena i Dražen bili jako dobri. Mislim da je Radeljak htio sve najbolje. Nije red ni način da se to tako rješava ako već nekome ne odgovara." - kazala je Mia.

Biserka Petrović u startu je demantirala bilo kakav sukob s Josipom Radeljakom, ali je istaknula da ga gotovo nikada nije vidjela na groblju.

"Uz Draženov grob postavili smo dva reflektora, koji su bili uključeni u cijeli projekt koji je Grad odobrio još 1994. godine. Radeljak je kasnije postavio četiri reflektora, koji za razliku od mojih, osvjetljavaju obje grobnice. Pa nije to cafe bar, to je groblje. Tiha patnja, mistika. Ja na groblju tražim mir." - kazala je majka preminule košarkaške legende.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara