Gužve na cestama prema moru i prema unutrašnjosti

PROMET je izrazito pojačan na glavnim prometnicama koje vode prema moru i obrnuto, te duž jadranske obale, a na autocesti A1, Zagreb-Split, kroz tunel Mala Kapela, od 11,05 sati vozi se dvosmjerno, i ispred tunela, u oba smjera, kolone zasada nema, izvijestio je Hrvatski auto-klub.

Ispred sjevernog ulaza u tunel Sveti Rok, u smjeru mora, kolona je duga oko 11 kilometara, a ispred južnog ulaza, prema unutrašnjosti, kolona je oko 12 kilometara.

Pojačan je priljev vozila kod naplatnih postaja Lučko, prema Rijeci i Splitu, ali nema dužih čekanja. HAK moli vozače da koriste i dodatna tri ulaza sa desne strane.

Promet je pojačan i na Riječkoj obilaznici, vozi se u koloni i usporeno.

Ispred tunela Učka, sa istarske strane, kolona je duga oko jedan kilometar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Magla smanjuje vidljivost na dijelu autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, od tunela Sleme do tunela Vršek.

Promet osobnih vozila pojačan je u oba smjera na većini graničnih prijelaza sa Slovenijom i Mađarskom. Na Pasjaku, Kaštelu, Macelju i Bregani čeka se do 30 minuta, a na Rupi i Goričanu čeka se oko 15 minuta.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

Pojačan je priljev vozila u trajektnim lukama. Na Žigljenu, sa otoka Paga prema kopnu čeka se oko jedan sat. Na Meragu, sa otoka Cresa prema otoku Krku, te Porozini i Brestovi, na relaciji otok Cres-Istra, čeka se oko 30 minuta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara