Halo Bing: Iz tvornice ukrali 2 tone eksploziva ispred nosa crnogorske policije!

Halo Bing: Iz tvornice ukrali 2 tone eksploziva ispred nosa crnogorske policije!

"DVIJE tone razornog eksploziva ukradeno je iz kruga tvornice privrednih eksploziva i elektro-detonatora 'Polieks', desetak kilometar od Berana, a pljačka, za koju crnogorska policija još uvijek službeno nema pojma, prijavljena je Područnoj jedinici policije u Beranama", pišu srpske Večernje novosti u on-line izdanju.

Atentat na Gligorova s eksplozivom iz Polieksa

Pljačka je navodno otkrivena tek kada je policija nedavno na jednom autootpadu u blizini Berana pronašla skrivenu izvjesnu količinu eksploziva proizvedenog u toj tvornici, a tragom te informacije policija je stigla u "Polieks" gdje je utvrđen manjak od dvije tone!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju srpskog dnevnika, crnogorska policija, prigodom uviđaja u tvornici dovela je i pojačanje iz glavnog grada Podgorice, no nije nađeno ništa što bi moglo ukazati na eventualnog počinitelja. Pretpostavlja se kako eksploziv nije nestao odjednom, već se to radilo u više navrata.
Riječ je o izuzetno opasnoj krađi, jer osim količine ukradenog eksploziva na oprez poziva i informacija kako je atentat na Kiru Gligorova, tadašnjeg predsjednika Makedonije, izveden upravo opasnim eksplozivom proizvedenim u ""Polieksu". Crnogorska policija još se nije službeno oglasila o ovom slučaju.

M.M.
Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara