HDZ: Darinko Kosor laže!

Foto: Damjan Tadić / Cropix

VLADAJUĆI HDZ priopćenjem za javnost kojeg su objavili na svojim službenim internetskim stranicama reagirao je na konferenciju za novinare predsjednika HSLS-a Darinka Kosora. Podsjećamo, premijerkin prezimenjak optužio je Vladu da ne provodi mjere iz vlastitog programa gospodarskog oporavka, a apelirao je i na vodeće hrvatske stranke HDZ i SDP da se u izbornoj godini suzdrže od retorike koju je nazvao govorom mržnje. "Revolucija bi se zbog takvog dijaloga mogla prenijeti i na hrvatske ulice", katastrofično je najavio kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz HDZ-a, pak, poručuju da su oni otvoreni sa suradnju sa svima koji imaju nešto za reći o poticanju investicija i njihovoj realizaciji i otvaranju novih radnih mjesta. Puno više je međutim HDZ-ovce zasmetala Kosorova kritika da se ništa ne radi po pitanju gospodarskog oporavka države.

"Tako je HSLS danas ustvrdio da Vlada ne provodi skoro ni jednu mjeru  Programa gospodarskog oporavka , što je laž, a tijek Programa mjera gospodarskog oporavka dostupan je na stranicama Vlade RH i svaki ga građanin može pogledati i provjeriti  provođenje programa po pojedinoj mjeri. Da su u HSLS- u potpuno neinformirani potvrđuje i činjenica da je danas na Okruglom stolu u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor predstavila još jednu od mjera uštede i to objedinjenu javnu nabavu koja će donijeti uštede od oko 350 milijuna kuna", stoji u priopćenju HDZ-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara