HDZ, SDP, HSLS i HSS kao Al Capone

HDZ, SDP, HSLS i HSS kao Al Capone

NADZOR porezne uprave, koja je u svom izvješću navela kako pokreće upravne postupke protiv Hrvatske demokratske zajednice, Socijaldemokratske partije Hrvatske, Hrvatske seljačke stranke i Hrvatsko socijalno-liberalne stranke zbog neplaćenog poreza, uveo je danas popriličan nemir u saborske klupe.

Naime, izvješće je pokazalo kako su te četiri stranke zaboravile platiti svoja dugovanja državi, a prema istom izvješću "seljaci" su zaboravili platiti oko 150 tisuća kuna koliko sada iznosi njihov dug s kamatama. Iz središta stranke poručeno je danas kako je cjelokupni dug podmiren u zakonskom roku, a nastao je zbog toga što su ogranci te stranke dizale novac s računa bez da su platiti porez, a sporna je i zamjena stana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liberali danas poručuju kako je njihovih sitnih 4 tisuće kuna već podmireno, a navodno je nastalo greškom, dok su iz HDZ-a potvrdili da je dug davno podmiren. Jedino je SDP iskoristio pravo žalbe na rješenje budući da je riječ o izdavanju stranačkih publikacija, a novac je isplaćivan za autorske honorare.

M.M.
Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara