Heathrow proglašen najgorim aerodromom

Tekst: I.Ka.
Foto: Wikipedia

NA GODIŠNJOJ anketi koju provodi Priority Pass sudjelovali su ispitanici 160 zemalja, koji su prosječno letjeli 17 puta avionom. Rezultati istraživanja pokazali su kako je londonski aerodrom Heathrow najgori u toj kategoriji.

Aerodrom se još uvijek nije "oporavio" od otvaranja terminala pet, zbog kojeg su mnogi letovi kasnili, bili odgađani te je i veliki broj nestalih prtljaga pridonio nezadovoljstvu putnika. Ove su godine letovi s londonskog Heathrowa mnogo manje kasnili u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Prvo mjesto zauzeo Singapore Changi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naporno radimo na tome da svaki naš putnik ima ugodno putovanje, bez mnogo kašnjenja zakazanih letova i smatramo da smo dosta napredovali u odnosu na prošlu godinu", kazao je zaposlenik aerodroma. Dodao je kako žele povećati standard aerodroma, što podrazumijeva godišnje ulaganje u iznosu milijardu funti u usluge i objekte, kako bi Velika Britanija imala reprezentativni aerodrom, prenosi Daily Telegraph.

Najveći razlog za nezadovoljstvo putnika tog aerodroma je loša usluga na prva četiri terminala, ali je većina ispitanika zadovoljna uslugama na terminalu broj pet.

Na drugom mjestu najgorih aerodroma našao se Charles de Gaulle u Parizu, a za njim slijede aerodromi u Los Angelesu, Frankfurtu i Miamiju.

Najbolji aerodrom, prema mišljenju ispitanika je Singapore Changi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara