Hej.hr prestao s radom

HRVATSKI news portal Hej.hr je nakon pet godina postojanja prestao s radom. U priopćenju kojeg potpisuje glavna urednica Hej.hr-a, Alenka Bobinsky, ne navode se konkretni razlozi prestanka rada portala, ali stoji kako je Hej.hr od nedjelje 13. studenog "izgubljen u svemiru" za svoje posjetitelje.

Eksperimentalna faza Hej.hr-a počela je s radom još 2000. godine, a portal je, unatoč dizajnerskim nedostacima, cijeli niz godina bio jedan od najažurnijih portala na hrvatskom webu.

Baš kao što se navodi u priopćenju, ekipa Hej.hr-a pokušala je što brže i ažurnije prenositi najvažnije vijesti, pri čemu su se oslanjali na najrazličitije izvore, od weba do televizije i radija.

Poneke vijesti preuzimane su od ostalih hrvatskih portala (pa tako i od Indexa), pri čemu je ekipa Hej.hr-a svaki put korektno navela izvor vijesti, što kod ostalih portala, naročito onih najrazvikanijih, baš i nije bio slučaj.

"Nitko od nas ne odustaje od interneta, no trenutno smo za Vas, dragi čitatelji, "izgubljeni u svemiru" i nadamo se da ćete nas opet naći. Svima koji su nas pratili i cijenili naš će povratak na nekoj drugoj adresi biti lijep poklon." - zaključuje se u priopćenju kojeg potpisuje glavna urednica Hej.hr-a, a nama preostaje samo poželjeti cijeloj ekipi Hej.hr-a sve najbolje u budućnosti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara