HNS organizira natječaj za najbolji plakat

HRVATSKA narodna stranka danas otvara internet natječaj za dizajn jumbo plakata kojima će se građani pozivati da izađu na izbore. Natječaj je objavljen na internet stranici
www.hns.hr/natjecaj.

HNS smatra da bi najgori mogući rezultat izbora bio onaj koji ne bi odražavao mišljenje velike većine hrvatskih građana. Visok postotak sudjelovanja građana na izborima je, u mladoj demokratskoj državi poput Hrvatske, nužan preduvjet za učvršćivanje i daljnji razvoj demokracije i civilnog društva. Hrvatska narodna stranka će iz tog razloga objaviti jumbo plakate koji će građane pozivati da izađu na birališta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Traženo dizajnersko rješenje plakata ne smije sadržavati elemente vizualnog identiteta ili stranačkih poruka HNS-a, već se mora obraćati svim građanima, neovisno o njihovom političkom opredjeljenju.

Odabir najboljeg među pristiglim radovima provesti će interdisciplinarni, stručni žiri u sastavu: dr. Jasna Galjer, Ivan Doroghy i Tin Gazivoda. Odluka žirija će biti objavljena na navedenoj internet stranici 13. studenog 2003. Naknada za detaljnu razradu i grafičku pripremu odabranog dizajnerskog rješenja iznosi 5000 kn.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara