HNS s pet tisuća kuna za idejno rješenje jumbo plakata nagradio T.Vlahinića

HRVATSKA narodna stranka (HNS) predstavila je danas na konferenciji za novinare u Zagrebu jumbo plakat autora Tomislava Vlahinića, koji je pobjednik HNS-ovog Internet natječaja za dizajn plakata kojim se građane poziva da izađu na izbore.

Po propozicijama natječaja, idejno rješenje plakata nije smjelo sadržavati elemente vizualnog identiteta ili stranačkih poruka HNS-a, već se plakat porukom morao obraćati svim građanima bez obzira na njihovo političko opredjeljenje.

Autor Tomislav Vlahinić je upravo diplomirao dizajn, a nagrađan je s pet tisuća kuna.

On je plakat dizajnirao tako da je spojio sve izborne slogane svih stranaka koje izlaze na parlamentarne izbore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U jednom neprekidno ponavljajućem nizu spojio je "Pokrenimo HrvatskuDa za Hrvatsku, Zaštiti svojeTiha snagaBudi svojVjeruj u sebeNova snagaGradimo budućnost zajednoVolim svoju zemlju", a preko toga je ispisan slogan "Napravi red - izađi na izbore".

HNS će nagrađeni plakat postaviti na ulice zadnjeg tjedna kampanje na mjesta koja su predviđena za plakate HNS-a.

Glasnogovornik stranke Boris Blažeković, koji je na konferenciji za novinare predstavio plakat, rekao je da HNS neće održati veliki završni skup, već će novac donirati Osnovnoj školi Nikola Tesla iz Gračaca za koju će, na molbu ravnatelja škole, kupiti klavir i violinu. Rekao je i da donirati i jednu od vukovarskih udruga koja se bavi djecom i omladinom.

(Hina) daju jn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara