Hodak i Pavasović: Globus laže, Ivana nije bila u vezi s Vladimirom Zagorcem

Hodak i Pavasović: Globus laže, Ivana nije bila u vezi s Vladimirom Zagorcem

IVANA HODAK je bila u vezi s generalom Vladimirom Zagorcem, klijentom njezina oca, prije nego što je stupila u vezu s Ljubom Pavasovićem Viskovićem, odvjetnikom Hrvoja Petrača, tvrdi Globus. Ova informacija je potvrđena tajnom opservacijom bečkog hotela u kojemu je odsjedala dok je radila na slučaju Zagorec koji je vodio njezin otac.

Ivana Hodak je tako sa Zagorcem u vezi bila početkom ove godine, ali ne dužoj od šest mjeseci, a taj su odnos držali u tajnosti od očiju javnosti. Svi njihovi susreti su se dogodili u Beču. U tom trenutku njezina veza s Ivorom Vucelićem nije funkcionirala već godinu dana i održavala se samo inercijom. Kako zaključuje Globus, očigledno je odnos sa Zagorcem ubrzao njezinu odluku da prekine s Vucelićem.

Sigurno je da ova informacija ima veliki značaj za slučaj ubojstava nje i Ive Pukanića, jer kako je prvi Nacional nakon ubojstva Ive Pukanića donio, jedan od smjerova istrage ubojstva Pukanića ide i prema krugu generala Vladimira Zagorca.

Zvonimir Hodak: Ivana je Zagorca vidjela dva puta u životu kad sam imao sastanke s njim

Otac Ivane, Zvonimir Hodak, za Index je rekao kako je ovo apsolutna laž što donosi Globus, jer je njegova kći Zagorca vidjela dva puta u životu po sat vremena.

"Mogu vam samo reći da se ovdje radi o kanalizaciji hrvatskog novinarstva. Ivana je Zagorca vidjela samo dva puta kada sam se išao susresti s njime. Ona je tada više išla u shoping i ti susreti nisu trajali dulje od sat vremena. Sve ostalo su bezočne laži i ovo će završiti na sudu", rekao je otac nesretne Ivane Hodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavasović Visković: Ovo je potpuna laž

"Radi se o potpunoj laži, a nadam se da će vrijeme pokazati u čijem je interesu ta laž i objavljena. Da je nekome bilo stalo do istine, kontaktirao bi nekoga iz obitelji Hodak ili mene osobno i saznao kako Ivana do lipnja nije bila u Beču", ističe Pavasović

"Tek tad je sa svojim tadašnjim dečkom otišla na utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije i tamo prespavala jednu noć", rekao je i dodao kako se takvim tvrdnjama svjesno i namjerno gazi dostojanstvo osobe, koja se više nije u stanju obraniti od takvih laži.

Duka: Globus napravio tri greške

Predsjednik Hrvatskog novinarskog društva je na današnjoj naslovnici i tekstu u Globusu uočio po njemu tri sporne stvari.

"Prvo, fotomontaža objavljena na samoj naslovnici koja čitatelje navodi na zaključak da se radi o pravoj fotografiji. To je prijevara. Drugo, u tekstu doista nema detalja koji dokazuju ono što se implicira naslovom. Treća je sporna stvar to što je potpisana redakcija Globusa. Takav potpis smatram nedopustivim jer mislim da se autor teksta, ili više njih, trebao potpisati, da se zna o kome je riječ i da ga se eventualno može pitati za detalje, dokaze i slično", kazao nam je Zdenko Duka.

D.M/B.V.
Fotomontaža: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara