Hollywood održao koncert potpore Johnu Kerryju

MNOGE hollywoodske zvijezde, poput Barbre Streisand, Roberta de Nira, Bena Afflecka i Leonarda DiCaprija, sudjelovale su u četvrtak u Los Angelesu na velikom koncertu potpore demokratskom kandidatu na predstojećim američkim predsjedničkim izborima Johnu Kerryju.

Koncertu koji se trebao održati 7. lipnja, ali je odgođen zbog smrti bivšeg američkog predsjednika Ronalda Reagana, prisustvovalo je oko 2.000 gledatelja koji su ulaznice platili od 250 do 25.000 dolara. Sav prikupljeni novac, a riječ je o oko 10 milijuna dolara, namijenjen je predizbornoj kampanji Johna Kerrya koji je i sam prisustvovao koncertu.

Veliki spektakl održan je u novoj koncertnoj dvorani Walt Disney u Los Angelesu. Barbra Streisand je nakon 24 godine ponovno otpjevala duet s pjevačem Neilom Diamondom. Dvoje poznatih pjevača izvelo je uspješnicu iz 1978. "You Dont Bring Me Flowers".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncertu je sudjelovao country pjevač Willie Nelson i komičar Billly Crystal.

8. srpnja održat će se još jedan koncert potpore Johnu Kerryju u New Yorku, na kojemu će među ostalima sudjelovati glumica Whoopi Goldberg i rocker Jon Bon Jovi.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara