HP predstavio dva nova pristupačna prijenosnika za male i srednje tvrtke

HP predstavio dva nova pristupačna prijenosnika za male i srednje tvrtke

TVRTKA HP predstavila je danas dva nova prijenosna računala koja po povoljnoj cijeni nude pouzdane performanse korisnicima u malim i srednjim tvrtkama.

Poslovni prijenosnici HP Compaq nx9020 i nx9030 dizajnirani su za mobilne profesionalce koji zahtijevaju mogućnosti bežičnog povezivanja i dugovječnu bateriju kako bi bili produktivniji bez obzira kamo ih posao odvede.

Ovi se prijenosnici isporučuju u raznim kombinacijama veličine zaslona, procesora i mogućnosti bežičnog povezivanja, a njihove se očekivane cijene počinju već od 7.200kn1. S baterijskim napajanjem ova računala rade i do tri i pol sata, pa njihovi korisnici mogu ostati produktivni i povezani u i izvan ureda, u zračnim lukama i hotelima, kao i kod kuće.

“HP isporučuje inteligentno dizajnirana prijenosna računala po cijenama koje odgovaraju mobilnim korisnicima u manjim tvrtkama – primjerice, agentima za prodaju nekretnina i savjetnicima za osiguranje – ali i tvrtkama srednje veličine s terenskim prodajnim timovima”, rekao je Antoine Barre, potpredsjednik komercijalnih proizvoda za Personal Systems Group, Europa, Bliski Istok i Afrika (EMEA), HP. “Serija nx9000 podržava 802.11b/g bežičnu komunikaciju, tako da se korisnik može spojiti svuda gdje ima dostupnih hot spot lokacija.”

Poboljšanja u ovoj seriji prijenosnih računala uključuju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 • Performanse: računala pokreće dokazana tehnologija Intel® Centrino™ i procesori Intel Pentium® M 715 do 7452 s brzinama od 1,5 GHZ do 1,8 GHz i integriranom grafikom Intel Extreme Graphics 2 s do 64 MB zajedničke memorije za grafiku. Model nx9030 podržava do 2 GB 266 MHz DDR (double data rate) memorije prilagodljive za dvokanalni rad, kako bi se maksimizirao rad sustava i postigle optimalne performanse, a ima i IEEE 1394 i S-video priključke.

• Vrijednost: dostupna i s pouzdanim procesorima Intel Celeron® M 320 do 3402 brzine u rasponu od 1,3 do 1,5 GHz, nx9020 prijenosna računala nude konfiguracije s 1 GB 266-MHz DDR memorije i širokim rasponom značajki,

• uključujući integrirane standardizirane mogućnosti povezivanja i dva USB priključka.

• Produktivnost: Uz izbor od 14,1 ili 15 inčnog XGA zaslona, operacijskog sustava Microsoft® Windows, tipkovnice u punoj veličini, osam funkcijskih tipki i sedam LED lampica ostvarena je kombinacija koja konkurira i stolnom računalu, a zauzima minimalnu količinu prostora.

Računala HP Compaq Business Notebook nx9020 i nx9030 mogu se prilagoditi pomoću niza zasebno kupljenih dodataka, a dostupna su kod ovlaštenih HP prodavača po cijenama već od 7.200,00 kn (u cijenu nije uključen PDV).1

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara