Hrabrom telefonu donirano 130.000 kuna

Udruzi Hrabri telefon telefonu za zlostavljanu i zanemarivanu djecu danas je uručeno 130.000 kuna namijenjenih za pomoć u radu telefona i nabavi kreativnih materijala za rad s djecom.

Sredstva su prikupljen u akciji "Budimo glas zlostavljane djece" kozmetičke tvrtke "Oriflame" koja je tijekom ožujka dio novca od prodanih proizvoda izdvojila za Hrabri telefon.

Troškovi rada telefona za zlostavljanu djecu porasli su od početka godine kada je uveden novi broj 0800-0800, tako da će donirana sredstva pomoći za plaćanje telefonskog računa, rekla je programska koordinatorica Hrabrog telefona Ivana Ćosić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Želja nam je također produljiti radno vrijeme telefona za tri sata dnevno. Telefon sada radi od svaki dan osim vikenda od 9 do 18 sati, dodala je Ćosić.

Osim toga, dio sredstava namijenit će se opremanju "Dječje kuće Borovje" i nabavi kreativnih materijala za rad s djecom.

U Dječjoj kući svakodnevno se održavaju likovne, glumačke i plesne radionice, pomaže se djeci pri učenju, te upoznaje s opasnostima od nasilja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara