Hrvatske tvrtke predstavile se Irskoj

U ORGANIZACIJI Veleposlanstva Republike Hrvatske u Irskoj, gospodarskih komora Republike Hrvatske i Irske te Irsko-hrvatske poslovne udruge u četvrtak u izložbenom prostoru Royal Dublin Society u Dublinu, održana prva prezentacija hrvatskih proizvoda u Irskoj.

Dvadesetak najpoznatijih hrvatskih tvrtki predstavilo je svoju poslovnu ponudu, koja je izazvala veliki interes posjetitelja, priopćeno je iz MVPEI-a. Izražena je želja za skorim organiziranjem slične manifestacije, koja bi dalje približila hrvatske izvoznike i irske uvoznike. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veleposlanik Republike Hrvatske u Irskoj, Nedad Prelog, opisao je neke od običaja vezane uz vinsku godinu, te ukratko upoznao s nekim od zajedničkih projekata dviju zemalja.

Tijekom prezentacije direktor za međunarodna pitanja Irske gospodarske komore, Stuart Duffin, i potpredsjednica Hrvatske gospodarske komore za gospodarstvo, europske integracije i pitanje Europske unije, Vesna Trnokop Tanta, potpisali su Sporazum o suradnji, koji će također biti poticaj za daljnji razvoj gospodarskih i trgovinskih veza između Republike Hrvatske i Irske, u kontekstu izuzetno dobrih bilateralnih veza između dvije zemlje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara