Hrvatske željeznice: Obavijest o zatvaranje pruga zbog radova

HRVATSKE željeznice obavještavaju o zatvaranju pojedinih dionica pruga zbog radova.

Tako će lokalni željezički promet na pruzi Dalj - Osijek - Koprivnica između kolodvora Zdenci Orahovica i kolodvora Đurđenovac biti zbog izmjene mosne građe i predizanja kolosijeka u četvrtak, 27. ožujka u prekidu od 7 do 16,20 sati.

Putnici lokalnih vlakova, koji po redu vožnje voze u to vrijeme, bit će prevoženi autobusima od kolodvora Zdenci Orahovica i kolodvora Đurđenovac i obratno.

Zbog izmjene pragova od utorka 1. travnja do utorka 8. travnja osim subote i nedjelje, od 9,10 do 12 sati bit će u prekidu lokalni željeznički promet na pruzi Zaprešić - Varaždin - Kotoriba - državna granica između kolodvora Veliko Trgovišće i kolodvora Zabok.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putnike će u to vrijeme, također prevoziti autobusi od kolodvora Veliko Trgovišće do Zaboka i natrag.

Radi kapitalnog remonta od utorka, 1. travnja do srijede 30. travnja, osim subote, nedjelje i praznika od 11,50 do 18 sati bit će u prekidu lokalni željeznički promet na pruzi Ogulin - Knin - Split između kolodvora Knin i kolodvora Kosovo.

Putnici će biti prevoženi autobusima od kolodvora Knin i kolodvora Kosovo i obratno.

Zbog sanacije tunela Resnjak od utorka 1. travnja do srijede 30. travnja osim subote, nedjelje i blagdana od 8,50 do 12,40 sati, te od 13,20 do 14,10 sati bit će u prekidu željeznički promet na pruzi Zagreb - Rijeka, između kolodvora Zalesina i kolodvora Delnice, a putnici će biti prevoženi autobusima od kolodvora Delnica do kolodvora Skrad i obratno.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara