Hrvatski blok nudi 350.000 kuna za ime onog tko prijavi Gotovinu

Hrvatski blok nudi 350.000 kuna za ime onog tko prijavi Gotovinu

HRVATSKI blok nagradit će s 350.000 kuna osobu koja otkrije tko je prokazao generala Antu Gotovinu, najavio je na jučerašnjoj konferenciji za novinare predsjednik splitskog odbora te stranke Ante Zoričić reagirajući na, kako je rekao, "sramotnu vladinu odluku da za informaciju o hrvatskom generalu raspiše novčanu nagradu".

Zoričić je na novinarsko pitanje tko će osigurati novac, odgovorio kako je ta stranka dovoljno moćna i da imaju članove koji su spremni i život dati za generala Gotovinu, a kamoli ne novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje što će se dogoditi toj osobi koja je izdala Gotovinu i hoće li njegovo ime javno objaviti, Zoričić je rekao da to ovisi o hrvatskim zakonima koje ta stranka poštuje.

Pojasnio je kako to ne znači prijetnju, nego da će svakako onaj tko izda generala Gotovinu zaslužiti prezir većeg dijela hrvatskog naroda.

Na novinarsku primjedbu da bijeg generala Gotovine nije u skladu sa zakonom, Zoričić je rekao kako ne zna kakvi su to zakoni, ali da ih sigurno ne bi bilo da nije bilo Gotovine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara