Hrvatski gospodarstvenici na sajam u Hannoveru

U HANNOVERU se od 14. do 17. siječnja održava Međunarodni sajam podnih obloga "Domotex", najveći svjetski sajam tepiha, parketa, laminata i ostalih podnih obloga. U organizaciji Hrvatske gospodarske komore i uz potporu Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva u sklopu Sajma predstavit će se i hrvatske tvrtke sa svojim proizvodima. Za hrvatski nacionalni štand osigurano je 465 kvadratnih metara izlagačkog prostora.

Na ovom sajmu predstavit će se više od 1.200 izlagača iz 55 zemalja na površini od oko 90.000 metara kvadratnih u 12 izložbenih hala gdje će biti predstavljeni najnoviji trendovi, moderan stil i inovacije u industriji oblaganja podova.

Na Sajmu će biti predstavljene nove tehnike postavljanja parketa, način održavanja istih, te će biti organizirana i razna natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu Sajma održat će se i Hrvatski dan na koji su pozvani najznačajniji poslovni partneri iz svijeta, ali i predstavnici Sajma, resornog ministarstva i konzulata u Hamburgu. Uz prigodan kulturno-umjetnički program i izvorno hrvatske specijalitete prezentirat će se i turistička ponuda putem prospektnog materijala koji će biti ponuđen na info pultu HGK.

U Hannoveru će se okupiti stručnjaci iz cijelog svijeta - od dizajnera, proizvođača, trgovaca, arhitekata-projektanata, hoteljera, kao i svih koji se bave unutarnjim uređenjem, a očekuje se da će sajam posjetiti oko 45.000 posjetitelja iz više od 100 zemalja.

Ovaj nastup hrvatskih izlagača peti je po redu. Na njemu će se predstaviti tvrtke: Požgaj d.o.o., Veliki Bukovec, PPS Galeković d.o.o. iz Mraclina, Velika Gorica, DIP Karlovac d.d. iz Karlovca, Drvoproizvod d.d. iz Jastrebarskog, Parketi Sabljo iz Rovišća, DI Čazma iz Čazme, Lipa d.d. iz Novog Marofa, Mopar d.o.o. iz Križevaca, Solidum-Žužić s.p.o. iz Velike Gorice, Pana iz Čakovca, Lika Drvo Sistemi d.o.o. iz Udbine, Spačva d.d. iz Vinkovaca, te Pan Parketi d.o.o. iz Čačinca, dok će trgovačka kuća Eksportdrvo d.d. iz Zagreba samostalno nastupiti u hali 8.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara