Hrvatski nezavisni demokrati predstavili listu i program

Hrvatski nezavisni demokrati (HND) predstavili su danas listu i program za Grad Zagreb pod sloganom "Zagrepčani za Zagreb" i čovjek u centru zbivanja, mjerilo svih stvari. L

Nositelj liste broj 13 HND-a Miroslav Folnegović-Hulec rekao je na konferenciji za novinare u tajlandskom restoranu "Opium" da su po svemu drugačiji od ostalih kandidata. "Ne vjerujem u obećanja, već cijenim ljude prema uspješnosti i radu, a kao uspješan poslovan čovjek smatram da upravljanje gradom mora biti uspješnije", poručuje Miroslav Folnegović-Hulec.

Hrvatski nezavisni demokrati (HND) borit će se za slobodnog čovjeka-građanina, poštivanje ustavnih prava i provođenje zakona.

Borit ćemo se za Zagreb moderan, industrijski, obrtnički i turistički grad, koji će imati svjetsku Zračnu luku, novi generalni urbanistički plan (GUP), koji će se ozakoniti na rok od 20 godina kako bi se izbjegla korupcija te zbrinjavanje otpada po uzoru na Beč, rekao je Folnegović-Hulec. Otvorit ćemo Kongresni centar i dati mu ime dr. Franjo Tuđman, rekao je.

Zapošljavanje nezaposlenih Zagrepčana, kroz otvaranje i davanje u najam dječjih vrtića, oživljavanje zatrte industrije, razvoj turizma, poticanje vrhunskih športaša i depolitizacija športa, briga za hrvatske branitelje, djecu, starce, prioriteti su Hrvatskih nezavisnih demokrata (HND).

(Hina) xbma yaz

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara