HSS predstavio kandidate iz 6. izborne jedinice

PREDSJEDNIK Hrvatske seljačke stranke (HSS) Zlatko Tomčić na večerašnjem je predizbornom skupu u Velikoj Gorici, na kojem su predstavljeni kandidati te stranke za Hrvatski sabor iz 6. izborne jedinice, ocijenio da će predstojeći parlamentarni izbori utvrditi smjer i brzinu kretanja Hrvatske ka razvijenom europskom društvu.

Tomčić je rekao da je "smjer kretanja Hrvatske dobar, ali da se mora intenzivirati", odnosno da Hrvatska mora imati snažnije gospodarstvo i snagu ukloniti uočene nedostatke, primjerice sivu ekonomiju i glomaznu birokraciju.

Predsjednik HSS-a rekao je i da Hrvatska ne može više egzistirati na stopi nezaposlenosti od 20 posto, vanjskom dugu od 20 milijardi dolara, na unutarnjoj zaduženosti od gotovo 10 milijardi dolara.

Danas je vrijeme za promjene, rekao je Tomčić, pozivajući građane da podrže HSS-ov koncept integrirane nacionalne ekonomije - jedini koji, kako je rekao, nudi mogućnost izlaska iz nezavidne gospodarske situacije.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin večerašnjeg HSS-ova skupa Zdenko Haramija građanima je obećao da će se, uđe li u Sabor, zauzimati da se riješi problem velikogoričke obilaznice i tako prometno rastereti središte grada, da opstane tamošnje komunalno poduzeće Velkom, da se snažnije razviju obrt i poljoprivreda.

Uz mlado vino i turopoljske specijalitete HSS-ove simpatizere večeras su zabavljali folkloraši, limena glazba, mažoretkinje i grupa Gazde.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara