HSS: U Zagrebačkoj županiji rješavati životne probleme

ORGANIZACIJA Hrvatske seljačke stranke (HSS) Zagrebačke županije na današnjoj programskoij skuštini istaknula je kao programsku zadaću u iduće četiri godine rješavanje konkretnih, životnih problema Zagrebačke županije.

To znači da će se HSS zauzimati da u iduće četiri godine svako selo u Zagrebačkoj županiji dobije asfalt, struju i vodu, da se izgrade novi ili poprave sadašnji infrastrukturni objekti za koje je zainteresirano više općina ili gradova.

HSS-ovci osim toga ne žele da se u njihovoj Županiji siju GMO usjevi, i proizvodi takva hrana, a zauzimaju se da se potpuno očuva prirodna i kulturna baština Zagrebačke županije.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

HSS želi da se Županija gospodarski snažnije poveže s Gradom Zagrebom, istaknuo je predsjednik Županijske organizacije Božidar Pankretić.

Također je kazao kako će HSS zahtijevati da se novci prikupljeni porezom na neobrađeno zemljište, iskoriste za okrupnjavanje poljoprivrednih posjeda.

Današnja, programska skupština Županijske organizacije HSS-a posljednja je prije idućih lokalnih izbora. Naime, sve HSS-ove općinske i županijske organizacije dobile su zaduženje izraditi slične programskle deklaracije, s konkretnim projektima.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara