Huligani u Nišu pretukli školske odbojkašice i njihovog trenera

POLICIJA u Nišu privela je trojicu mlađih punoljetnika osumnjičenih za fizički napad na srednjoškolsku žensku odbojkašku ekipu i njihovog trenera koji je u napadu lakše ozlijeđen, javlja B92.

16-godišnja odbojkašica Aleksandra Ignjačević najteže je ozlijeđena. U napadu su joj slomljene obje ruke zbog čega se dulje vrijeme neće moći baviti svojim omiljenim sportom.

Napad se dogodio u ponedjeljak poslije 21 sata kada su najmanje petorica huligana ušla u školsku dvoranu OŠ Mika Mladenović gdje se održavao trening. Mladići su nosili drvene daske otrgnute s obližnjih klupa.

Trener Ivan Bojović rekao je da su huligani tukli svakoga koga su uhvatili, a najgore je prošla Aleksandra Ignjačević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Motiv napada nije poznat, ali Bojović misli da se radi o osveti dvojice mladića koji su htjeli prisustvovati treningu mladih odbojkašica. Nakon što im trener to nije dopustio te ih je bez povisivanja tona potjerao iz dvorane, dvojica huligana su se pet minuta kasnije vratila, a s njima su bila petorica batinaša s drvenim daskama.

Nakon incidenta odgovorni u Odbojkaškom klubu Stampedo odlučili su da se treninzi više neće održavati u dvorani OŠ Mika Mladenović. Policija je nad trojicom zadržanih nasilnika provela kriminalističku obradu.

R.I.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara