HŽ: Zbog kvara na prigradskom vlaku u Dugom Selu kasnili vlakovi

ZBOG kvara na prigradskom vlaku, koji se dogodio jutros u 6.30 sati na kolodvoru u Dugom Selu, do 8 sati je bilo poremećaja u prigradskom željezničkom prometu u Zagrebu, izvijestile su Hrvatske željeznice (HŽ).

Kasnili su i drugi vlakovi koji voze po toj pruzi, i to brzi vlak koji vozi na relaciji Dugo Selo-Zagreb-Vinkovci-Beograd kasnio je 62 minute. Kasnila su također tri prigradska vlaka (od 15 do 80 minuta), a dva prigradska vlaka su izostala. Oko osam sati ujutro stanje u željezničkom prigradskom prometu se normaliziralo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U daljinskom željezničkom prometu nema većih teškoća, sve pruge Hrvatskih željeznica i dalje su prohodne, a vlakovi na većini pruga voze po voznom redu s djelomičnim odstupanjem tj. manjim kašnjenjima.

Sve ekipe za čišćenje perona i skretnica te radionice za popravak lokomotiva i vlakova su u stanju pripravnosti i dežuraju stalno, dodaje se u izvješću.

HŽ je izvijestio da će u četvrtak, 29. siječnja, od 7,30 do 22,10 sati zbog radova na podvožnjaku autoceste Vrpolje-Prgomet biti zatvorena pruga Perković-Šibenik od kolodvora Perković do kolodvora Ražine. U to će vrijeme putnike lokalnih vlakova na relaciji Perković-Šibenik i obrnuto umjesto vlakova prevoziti autobusi.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara