HŽ: Zbog radova u subotu i nedjelju prekid željezničkog prometa na nekim relacijama

Hrvatske željeznice (HŽ) izvijestile su danas da će zbog zamjene skretnica na kolodvoru Horvati od subote, 29. svibnja, u 7,10 sati do nedjelje, 30. svibnja, u 12,10 sati biti u prekidu željeznički promet na pruzi Zagreb Rijeka između kolodvora Hrvatski Leskovac Horvati Zdenčina. L

Zbog toga će biti uvedena privremena regulacija prometa tako da će autobusi prevoziti putnike lokalnih putničkih vlakova na relaciji Hrvatski Leskovac - Zdenčina i obrnuto, a putnici brzih vlakova za Rijeku i iz Rijeke bit će prevoženi autobusima na relaciji Zagreb - Karlovac i obrnuto, dok će putnici vlakova za Split i iz Splita na cijeloj relaciji biti prevoženi autobusima od Zagreba do Splita i obrnuto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Također u subotu, 29. svibnja, od 10,20 do 17,20 sati zbog izmjene tračnica bit će zatvorena pruga Zaprešić - Varaždin - Kotoriba - državna granica od kolodvora Novi Dvori do kolodvora Luka. Putnike lokalnih vlakova i brzog vlada koji voze u to vrijeme na relaciji Novi Dvori - Luka i obrnuto prevozit će autobusi.

(Hina) pp ymć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara