I Aleksandar Stanković prelazi na Novu TV?

RAT IZMEĐU HTV-a i Nove TV se nastavlja. Novi vlasnici Nove TV navodno su počeli razmišljati kako HTV-u preoteti Aleksandra Stankovića, urednika i voditelja uspješne HTV-ove emisije "Nedjeljom u dva", te su mu ponudili jedno od vodećih mjesta u Informativnom programu, piše Vjesnik.

Kako se novi vlasnici navodno žele riješiti Branka Vukšića, Aleksandar Stanković mogao bi popuniti njegovo mjesto ako pristane na na ponudu s Nove TV. Vukšić je bio direktor programa Nove TV, a trenutačno je urednik Informativno-političkog programa.

Podsjetimo, i Siniša Svilan će od 1. listopada preuzeti ulogu direktora zabavnog programa na Novoj TV. Iako on tvrdi kako sigurno odlazi s HTV-a, ravnatelj HTV-a Galić u svojim rukama ima ugovor koji je Svilan potpisao na tri godine.

Vjesnik saznaje kako bi Svilan mogao ugovor razvrgnuti, zbog čega bi ga HTV tužila, a novac za raskid Svilanu bi osigurala nova kuća. Kako i Stanković ima s HTV-om ugovor na tri godine, isti scenarij mogao bi vrijediti i za njega.

Dok u Stankovićevom slučaju razumijemo da su vlasnici Nove TV spremni odvojiti veću svotu novca kako bi ga doveli, ne razumijemo čime je Svilan zaslužio da se ove dvije televizijske kuće bore za njega. Svilan je svoju odluku obrazložio tvrdnjom da je poziv s Nove TV bio "preveliki izazov da bi ga odbio", a spomenuo je i financijski argument.

Izvor fotografije: Nacional

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara