Ico Mateković se na zimovanju družio sa srpskom pjevačicom Gocom?

IVAN MATEKOVIĆ Ico, osuđen na sedam godina zatvora zbog otmice sina umirovljenog generala Vladimira Zagorca, tijekom zimovanja u St. Jakobu posjećivao je 28-godišnju srpsku folk pjevačicu Gordanu Sekulić, piše Jutarnji list.

Iako su mediji prvotno objavili kako je Mateković boravio u austrijskom hotelu Alpenhof, prema informacijama Jutarnjeg lista u navedenom hotelu zapravo je boravila srpska pjevačica, što je i potvrdio direktor hotela Josef Klapfenberg, a Mateković ju je posjećivao. 

Mateković je u St. Jakobu iznajmio apartman nedaleko hotela kod privatnice Marie Kroll, pod pravim imenom, a planirao je ostati od 19. siječnja do 2. veljače. No, Mateković je s obitelji St. Jakob napustio nekoliko dana ranije.

Zanimljivo je da je Mateković u Austriji boravio pod pravim imenom i račune je plaćao Master kartiicom, a Interpol i policija nisu mu mogli ući u trag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon napisa u hrvatskim medijima da se Mateković nalazi na skijanju u Austriji, hrvatska i austrijska policija započele su istragu, a Austrijanci su utvrdili tek da se Mateković zaista nalazio u St. Jakob Defereggentalu, nakon čega mu se ponovo izgubio svaki trag.

Srpska pjevačica Gordana Sekulić demantira informacije Jutarnjeg lista prema kojima se u St. Jakobu nalazila s Matekovićem. Tvrdi kako se čak ni ne sjeća je li zaista boravila u navedenom hotelu, jer jako puno putuje. Dodaje kako joj puno prilaze ljudi s područja bivše Jugoslavije, pa s njima popije piće, no ne pita ih tko su i čime se bave.

Inače, navedeno zimovalište posjećuju brojni poznati Hrvati, među kojima je, u isto vrijeme kad i Mateković, bio i bivši ministar vanjskih poslova Miomir Žužul.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara