Igra vodenim pištoljima završila završila prometnom nesrećom u Turskoj u kojoj su poginuli otac i kćer

U BIZARNOJ prometnoj nesreći koja se jučer dogodila u Turskoj, poginuli su 38-godišnji Britanac i njegova osmogodišnja kćer. Johnatan i Charley Pearce nalazili su se u konvoju terenskih vozila marke Land Rover u kojima su se turisti zabavljali gađajući se vodenim pištoljima.

U jednoj takvoj "izmjeni vatre", zalutali mlaz vode pogodio je vozača u lice, koji je potom izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u traktor s prikolicom prepunom cigli. Osmogodišnja Charley izletjela je iz vozila i poginula na licu mjesta, dok je njezin otac preminuo u vozilu hitne pomoći, na putu za bolnicu. Osmogodišnji Charleyjin rođak, Joseph, u nesreći je zadobio teške ozljede glave i nalazi se u kritičnom stanju.

"Cijela obitelj potpuno je potresena onim što se dogodilo", rekao je jedan od sedmero članova obitelji koji su s Johnatanom i Charley Pearce krenuli na godišnji odmor u Tursku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je grozno, uistinu grozno. U jednom trenutku svi smo se smijali i špricali pištoljima na vodu, a u sljedećem se dogodila tragedija. Svi smo stajali u stražnjem dijelu Land Rovera i dobro se zabavljali, a nitko od nas nije bio vezan pojasom. Kad smo pogodili traktor vidio sam ih oboje kako lete van vozila na cestu", rekao je jedan od britanskih turista koji je bio u istom Land Roveru i dodao kako Charley nije bilo pomoći i kako su je samo mogli prekriti na mjestu gdje je ležala.

Policija vjeruje kako je vozača Land Rovera vodenim pištoljem u lice pogodio njemački motorist, koji se htio priključiti vodenoj zabavi, no on je pobjegao s mjesta nesreće i turska policija ga pokušava pronaći.

B.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara